- Bewaar

- Bewaar
Chorizo met appeltjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appelen en verwijder het klokhuis. Snij in blokjes en besprenkel met het citroensap.
-
Snij de chorizo in plakjes van 1/2 cm.
-
Snij de ui in maantjes.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpan en stoof de ui glazig.
-
Voeg de plakjes chorizo, de appelblokjes, de tijm en de cider toe. Dek af en laat 4 min. stoven.
-
Haal het deksel van de pan en laat het vocht op een hoog vuur gedurende 1 min. indikken. Werk af met peper, zout en de fijngesnipperde peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appelen en verwijder het klokhuis. Snij in blokjes en besprenkel met het citroensap.
-
Snij de chorizo in plakjes van 1/2 cm.
-
Snij de ui in maantjes.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpan en stoof de ui glazig.
-
Voeg de plakjes chorizo, de appelblokjes, de tijm en de cider toe. Dek af en laat 4 min. stoven.
-
Haal het deksel van de pan en laat het vocht op een hoog vuur gedurende 1 min. indikken. Werk af met peper, zout en de fijngesnipperde peterselie.