- Bewaar

- Bewaar
Chorizospiesjes met scampi's en groene dip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken
-
Laat de scampi's eerst volledig ontdooien en dep goed droog. Strijk ze in met 1 eetl. olijfolie.
-
Snij de chorizoworsten in 12 gelijke schijfjes en steek de schijfjes en de scampi's afwisselend op 4 brochettestokjes.
-
Mix de augurken samen met de kappertjes, de peterselie, de mosterd en de rest van de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de spiesjes 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Serveer met de dipsaus.
Laat houten brochettestokjes vooraf enkele uren weken in koud water. Zo verbranden ze minder snel op de barbecue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken
-
Laat de scampi's eerst volledig ontdooien en dep goed droog. Strijk ze in met 1 eetl. olijfolie.
-
Snij de chorizoworsten in 12 gelijke schijfjes en steek de schijfjes en de scampi's afwisselend op 4 brochettestokjes.
-
Mix de augurken samen met de kappertjes, de peterselie, de mosterd en de rest van de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de spiesjes 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Serveer met de dipsaus.
Laat houten brochettestokjes vooraf enkele uren weken in koud water. Zo verbranden ze minder snel op de barbecue.