Citroenmocktail met vleugje aardbei
Citroenmocktail met vleugje aardbei

Citroenmocktail met vleugje aardbei

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min. + 1 u. in de diepvries)

  3. Snij 1 mooie sliert van een citroen voor de afwerking.

  4. Rasp de schil (niet het wit) van de rest van de citroenen en doe in een plastic zakje met de bloemsuiker. Kneed goed zodat de sappen zich goed met de suiker vermengen. Leg 1 u. in de diepvries.

  5. Bereiding:
  6. Doe de citroenzeste en de suiker in een kommetje en voeg 20 ml heet water toe. Duw door een zeefje en vang het sap op in een hoge maatbeker.

  7. Voeg het gemalen ijs, de diepgevroren aardbeien en de citroenlimonade toe en mix fijn.

  8. Giet in een longdrinkje en werk af met de citroensliert.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min. + 1 u. in de diepvries)

  3. Snij 1 mooie sliert van een citroen voor de afwerking.

  4. Rasp de schil (niet het wit) van de rest van de citroenen en doe in een plastic zakje met de bloemsuiker. Kneed goed zodat de sappen zich goed met de suiker vermengen. Leg 1 u. in de diepvries.

  5. Bereiding:
  6. Doe de citroenzeste en de suiker in een kommetje en voeg 20 ml heet water toe. Duw door een zeefje en vang het sap op in een hoge maatbeker.

  7. Voeg het gemalen ijs, de diepgevroren aardbeien en de citroenlimonade toe en mix fijn.

  8. Giet in een longdrinkje en werk af met de citroensliert.

Bekijk het recept digitaal