- Bewaar

- Bewaar
Clafoutis met druiven
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met de onscherpe kant van een mes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Vet een ovenschaal in met de boter en bestrooi met 1 eetl. suiker. Verdeel er de druiven over.
-
Breek de eieren in een mengkom en meng met 100 g suiker, de melk, de bloem, de vanillezaadjes en de gember. Klop met de kloppers van de mixer tot een glad beslag.
-
Giet het beslag over de druiven en zet ± 45 min. in de voorverwarmde oven tot de clafoutis goudbruin en gaar is. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de bloemsuiker en serveer lauw.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met de onscherpe kant van een mes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Vet een ovenschaal in met de boter en bestrooi met 1 eetl. suiker. Verdeel er de druiven over.
-
Breek de eieren in een mengkom en meng met 100 g suiker, de melk, de bloem, de vanillezaadjes en de gember. Klop met de kloppers van de mixer tot een glad beslag.
-
Giet het beslag over de druiven en zet ± 45 min. in de voorverwarmde oven tot de clafoutis goudbruin en gaar is. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de bloemsuiker en serveer lauw.