- Bewaar

- Bewaar
Cookies met witte chocolade en pecannoten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Verdeel de witte chocolade in kleine brokjes met een groot mes.
-
Bereiding:
-
Klop de boter op, samen met de suiker en de vanillesuiker. Voeg de eidooier toe en mix tot een glad beslag.
-
Doe er het zout, de cacao en de bloem bij en meng goed tot een stevig beslag. Voeg de pecannoten en de witte chocolade toe.
-
Maak een dikke rol van het beslag en wikkel het in vershoudfolie. Leg minstens 3 u. in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Verwijder de vershoudfolie van het beslag en snij in schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Leg de schijfjes op een bakplaat met bakpapier en zet 18 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes afkoelen op een ovenrooster.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Verdeel de witte chocolade in kleine brokjes met een groot mes.
-
Bereiding:
-
Klop de boter op, samen met de suiker en de vanillesuiker. Voeg de eidooier toe en mix tot een glad beslag.
-
Doe er het zout, de cacao en de bloem bij en meng goed tot een stevig beslag. Voeg de pecannoten en de witte chocolade toe.
-
Maak een dikke rol van het beslag en wikkel het in vershoudfolie. Leg minstens 3 u. in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Verwijder de vershoudfolie van het beslag en snij in schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Leg de schijfjes op een bakplaat met bakpapier en zet 18 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes afkoelen op een ovenrooster.