- Bewaar

- Bewaar
Cordon bleu en tarwegraantjes met zuiderse groenten
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de paprika's in de lengte in 4 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en dan in stukjes.
-
Bereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie en de boter in een pan en bak de cordon bleus 7 à 8 min. aan elke kant.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de kookpot van de tarwegraantjes en stoof de uien, de paprika en de courgette ± 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Meng de tarwegraantjes onder de groenten en serveer met het vlees.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de paprika's in de lengte in 4 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en dan in stukjes.
-
Bereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie en de boter in een pan en bak de cordon bleus 7 à 8 min. aan elke kant.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de kookpot van de tarwegraantjes en stoof de uien, de paprika en de courgette ± 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Meng de tarwegraantjes onder de groenten en serveer met het vlees.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France