Cordon bleu en tarwegraantjes met zuiderse groenten
Cordon bleu en tarwegraantjes met zuiderse groenten

Cordon bleu en tarwegraantjes met zuiderse groenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 515 kcal
Vet 22.9 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraat 31.7 g
Suiker 9.6 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 42.9 g
Zout 1.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de ui fijn.

  4. Snij de paprika's in de lengte in 4 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes.

  5. Snij de courgette in de lengte in 4 en dan in stukjes.

  6. Bereiding:
  7. (15 min.)

  8. Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Verhit 2 eetl. olijfolie en de boter in een pan en bak de cordon bleus 7 à 8 min. aan elke kant.

  10. Verhit 2 eetl. olijfolie in de kookpot van de tarwegraantjes en stoof de uien, de paprika en de courgette ± 10 min. Kruid met peper en zout.

  11. Meng de tarwegraantjes onder de groenten en serveer met het vlees.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de ui fijn.

  4. Snij de paprika's in de lengte in 4 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes.

  5. Snij de courgette in de lengte in 4 en dan in stukjes.

  6. Bereiding:
  7. (15 min.)

  8. Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Verhit 2 eetl. olijfolie en de boter in een pan en bak de cordon bleus 7 à 8 min. aan elke kant.

  10. Verhit 2 eetl. olijfolie in de kookpot van de tarwegraantjes en stoof de uien, de paprika en de courgette ± 10 min. Kruid met peper en zout.

  11. Meng de tarwegraantjes onder de groenten en serveer met het vlees.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 515 kcal
Vet 22.9 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraat 31.7 g
Suiker 9.6 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 42.9 g
Zout 1.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France

Bekijk het recept digitaal