- Bewaar

- Bewaar
Cordon bleu en zoete aardappel gevuld met boontjes
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (10 min.)
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de harde uiteindes van de boontjes en snij in stukken van 1 cm.
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn.
-
Wrijf de ongeschilde zoete aardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Koek de zoete aardappelen ± 30 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de boontjes ± 3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de fijngesnipperde kruiden en de lente-uitjes onder de boontjes. Breng op smaak met 1 eetl. olijfolie, peper en zout.
-
Smelt 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 4 à 5 min. aan elke kant.
-
Snij elke zoete aardappel in het midden open, maar snij niet helemaal doormidden. Lepel er telkens 1 eetl. tapenade in en wat van de boontjesmengeling.
-
Afwerking:
-
Serveer elke cordon bleu met een gevulde zoete aardappel.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (10 min.)
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de harde uiteindes van de boontjes en snij in stukken van 1 cm.
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn.
-
Wrijf de ongeschilde zoete aardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Koek de zoete aardappelen ± 30 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de boontjes ± 3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de fijngesnipperde kruiden en de lente-uitjes onder de boontjes. Breng op smaak met 1 eetl. olijfolie, peper en zout.
-
Smelt 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 4 à 5 min. aan elke kant.
-
Snij elke zoete aardappel in het midden open, maar snij niet helemaal doormidden. Lepel er telkens 1 eetl. tapenade in en wat van de boontjesmengeling.
-
Afwerking:
-
Serveer elke cordon bleu met een gevulde zoete aardappel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône