- Bewaar

- Bewaar
Côte à l'os simmental met zuiderse krieltjessalade
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2. Kook de krieltjes 15 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de halfgedroogde tomaten fijn. Snij de radijsjes in de lengte in 4.
-
Snipper de lente-uitjes fijn. Snij de kropsla in repen.
-
Verwijder het uiteinde van de aspergepunten. Snij ze in 3 schuine stukken.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in kleine stukjes.
-
Doe de krieltjes in een grote kom en meng met de pesto en 1 eetl. olijfolie. Verdeel er de groenten en de mozzarella over, kruid met wat peper en meng.
-
Bereiding:
-
Dep het vlees goed droog, kruid met peper en wrijf in met 1 eetl. olijfolie. Gooi de vuurkruiden tussen de kolen. Bak het vlees 3 à 4 min. aan elke kant op een hete barbecue. Kruid met grof zeezout.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes en serveer met de krieltjessalade.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2. Kook de krieltjes 15 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de halfgedroogde tomaten fijn. Snij de radijsjes in de lengte in 4.
-
Snipper de lente-uitjes fijn. Snij de kropsla in repen.
-
Verwijder het uiteinde van de aspergepunten. Snij ze in 3 schuine stukken.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in kleine stukjes.
-
Doe de krieltjes in een grote kom en meng met de pesto en 1 eetl. olijfolie. Verdeel er de groenten en de mozzarella over, kruid met wat peper en meng.
-
Bereiding:
-
Dep het vlees goed droog, kruid met peper en wrijf in met 1 eetl. olijfolie. Gooi de vuurkruiden tussen de kolen. Bak het vlees 3 à 4 min. aan elke kant op een hete barbecue. Kruid met grof zeezout.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes en serveer met de krieltjessalade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur