- Bewaar

- Bewaar
Countrybrochettes met kip
Onze drankensuggesties
Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier Wijn Wijn afkomstig van biodynamische teelt. Een diepe robijnrode kleur en aroma's van kreupelhout en kruiden (laurier, kruidnagel) tegen een achtergrond van bloemetjes en zwart fruit. In de mond is hij fruitig, soepel en kruidig, met in de finale een toets pure chocolade. Wijn Las Laderas Monastrell-Syrah D.O. Yecla - Spanje Party box 5 L Wijn Pittige Spaanse rode wijn van 60 % monastrell en 40 % syrah. Die bezorgen de wijn zijn donkerrode kleur en krachtig boeket van gedroogd fruit, rijpe rode vruchten en kruiden. In de mond opmerkelijk geconcentreerd, met opnieuw veel rijp en vlezig fruit.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kipfilet in stukken van 2,5 op 2,5 cm.
-
Meng de ingrediënten voor de marinade, giet over het vlees en laat 4 u marineren in de koelkast.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's.
-
Snij de rode paprika en de ui in stukken van 3 op 3 cm.
-
Snij de groene paprika in blokjes van 1/2 cm.
-
Laat de maïs uitlekken.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water). Verwijder de pitten en snij in stukjes.
-
Laat houten spiesen 30 min. in water weken.
-
Bereiding:
-
Steek de stukken vlees op de spiesen. Wissel telkens af met een stuk rode paprika en een stuk ui. Dep alles goed droog. Bak de brochettes op de barbecue gedurende 8 min.
-
Meng de maïs met de groene paprikablokjes, de tomaten en de natuuryoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Leg een brochette op elk bord. Serveer met de salade en geef er een aardappel in de schil bij. U kan er nog een groene sla bij geven.
Onze drankensuggesties
Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier Wijn Wijn afkomstig van biodynamische teelt. Een diepe robijnrode kleur en aroma's van kreupelhout en kruiden (laurier, kruidnagel) tegen een achtergrond van bloemetjes en zwart fruit. In de mond is hij fruitig, soepel en kruidig, met in de finale een toets pure chocolade. Wijn Las Laderas Monastrell-Syrah D.O. Yecla - Spanje Party box 5 L Wijn Pittige Spaanse rode wijn van 60 % monastrell en 40 % syrah. Die bezorgen de wijn zijn donkerrode kleur en krachtig boeket van gedroogd fruit, rijpe rode vruchten en kruiden. In de mond opmerkelijk geconcentreerd, met opnieuw veel rijp en vlezig fruit.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kipfilet in stukken van 2,5 op 2,5 cm.
-
Meng de ingrediënten voor de marinade, giet over het vlees en laat 4 u marineren in de koelkast.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's.
-
Snij de rode paprika en de ui in stukken van 3 op 3 cm.
-
Snij de groene paprika in blokjes van 1/2 cm.
-
Laat de maïs uitlekken.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water). Verwijder de pitten en snij in stukjes.
-
Laat houten spiesen 30 min. in water weken.
-
Bereiding:
-
Steek de stukken vlees op de spiesen. Wissel telkens af met een stuk rode paprika en een stuk ui. Dep alles goed droog. Bak de brochettes op de barbecue gedurende 8 min.
-
Meng de maïs met de groene paprikablokjes, de tomaten en de natuuryoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Leg een brochette op elk bord. Serveer met de salade en geef er een aardappel in de schil bij. U kan er nog een groene sla bij geven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier Wijn Wijn afkomstig van biodynamische teelt. Een diepe robijnrode kleur en aroma's van kreupelhout en kruiden (laurier, kruidnagel) tegen een achtergrond van bloemetjes en zwart fruit. In de mond is hij fruitig, soepel en kruidig, met in de finale een toets pure chocolade. Wijn Las Laderas Monastrell-Syrah D.O. Yecla - Spanje Party box 5 L Wijn Pittige Spaanse rode wijn van 60 % monastrell en 40 % syrah. Die bezorgen de wijn zijn donkerrode kleur en krachtig boeket van gedroogd fruit, rijpe rode vruchten en kruiden. In de mond opmerkelijk geconcentreerd, met opnieuw veel rijp en vlezig fruit.