- Bewaar

- Bewaar
Countrysteak met tomatensalsa en krieltjes
Onze drankensuggesties
Wijn Charmes de Taureau A.O.P. Lussac Saint-Emilion Bier St-Feuillien Quadrupel Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Spoel de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water. Kook ze 15 min. in lichtgezouten water. Giet af. Snij ze middendoor, meng er 1 el olijfolie onder en kruid met peper en zout
-
Snij intussen de kerstomaten middendoor en meng er de rucola onder. Snij de rode ui, het knoflook en het basilicum fijn en roer samen met 2 el olijfolie en de balsamicoazijn onder de tomaten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant. Zet het vuur lager en laat naar smaak verder garen. Of bak op de bbq +/- 2 min. aan elke kant.
Onze drankensuggesties
Wijn Charmes de Taureau A.O.P. Lussac Saint-Emilion Bier St-Feuillien Quadrupel Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Spoel de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water. Kook ze 15 min. in lichtgezouten water. Giet af. Snij ze middendoor, meng er 1 el olijfolie onder en kruid met peper en zout
-
Snij intussen de kerstomaten middendoor en meng er de rucola onder. Snij de rode ui, het knoflook en het basilicum fijn en roer samen met 2 el olijfolie en de balsamicoazijn onder de tomaten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant. Zet het vuur lager en laat naar smaak verder garen. Of bak op de bbq +/- 2 min. aan elke kant.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Charmes de Taureau A.O.P. Lussac Saint-Emilion Bier St-Feuillien Quadrupel Donker abdijbier