- Bewaar

- Bewaar
Courgetterolletjes met feta en basilicumpesto
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Pater Donker abdijbier Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in 16 plakken met een dunschiller.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes. Snij de kerstomaten in 4.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de courgetteplakken op een bakplaat met bakpapier en kruid met peper en zout. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven. Draai halverwege om.
-
Mix intussen de pijnboompitten met de basilicumblaadjes en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verkruimel de feta over de onderste helft van de courgetteplakken en bedek met de reepjes halfgedroogde tomaat en radijsscheuten. Rol strak op.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord 4 rolletjes en werk af met de basilicumpesto, stukjes kerstomaat en balsamicocrème.
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Pater Donker abdijbier Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in 16 plakken met een dunschiller.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes. Snij de kerstomaten in 4.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de courgetteplakken op een bakplaat met bakpapier en kruid met peper en zout. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven. Draai halverwege om.
-
Mix intussen de pijnboompitten met de basilicumblaadjes en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verkruimel de feta over de onderste helft van de courgetteplakken en bedek met de reepjes halfgedroogde tomaat en radijsscheuten. Rol strak op.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord 4 rolletjes en werk af met de basilicumpesto, stukjes kerstomaat en balsamicocrème.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Corsendonk Pater Donker abdijbier Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië