- Bewaar

- Bewaar
Courgetti alla caprese
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde courgettes met een spiraalsnijder of een dunschiller tot spaghettislierten.
-
Snipper het knoflook fijn. - Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. - Knip de kerstomaten in trosjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Draai met een vork mooie nestjes van de courgettespaghetti en leg op een bakplaat met bakpapier. Schik de trosjes tomaat ernaast. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de volkorenpasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Mix de basilicumblaadjes, het fijngesnipperde knoflook, de pijnboompitten en de cashewnoten heel fijn. Giet er beetje bij beetje de rest van de olijfolie bij en blijf mixen. Kruid met peper en zout. Mix indien nodig nog wat langer.
-
Afwerking:
-
Verdeel de courgette- en volkorenspaghetti over de borden en werk af met de mozzarellabolletjes, de trosjes tomaat en de pesto.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde courgettes met een spiraalsnijder of een dunschiller tot spaghettislierten.
-
Snipper het knoflook fijn. - Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. - Knip de kerstomaten in trosjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Draai met een vork mooie nestjes van de courgettespaghetti en leg op een bakplaat met bakpapier. Schik de trosjes tomaat ernaast. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de volkorenpasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Mix de basilicumblaadjes, het fijngesnipperde knoflook, de pijnboompitten en de cashewnoten heel fijn. Giet er beetje bij beetje de rest van de olijfolie bij en blijf mixen. Kruid met peper en zout. Mix indien nodig nog wat langer.
-
Afwerking:
-
Verdeel de courgette- en volkorenspaghetti over de borden en werk af met de mozzarellabolletjes, de trosjes tomaat en de pesto.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône Villages