- Bewaar

- Bewaar
Couscous met jonge wortelen, kikkererwten en gegrilde halloumi
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Caprice des Anges 'Grain de Gris' I.G.P. Vallée du Paradis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wortelen in de lengte in 2 en dan in schuine stukken van 4 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de halloumi in sneetjes.
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Los het blokje bouillon op in 5 dl heet water.
-
Bereiding:
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Kook de wortelen intussen 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de rode uien glazig. Voeg de paprika, de wortelen en de kikkererwten toe en laat 5 min. bakken. Kruid met peper en zout, en voeg de koriander toe.
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de halloumi 2 min. aan elke kant goudbruin.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Caprice des Anges 'Grain de Gris' I.G.P. Vallée du Paradis
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wortelen in de lengte in 2 en dan in schuine stukken van 4 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de halloumi in sneetjes.
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Los het blokje bouillon op in 5 dl heet water.
-
Bereiding:
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Kook de wortelen intussen 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de rode uien glazig. Voeg de paprika, de wortelen en de kikkererwten toe en laat 5 min. bakken. Kruid met peper en zout, en voeg de koriander toe.
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de halloumi 2 min. aan elke kant goudbruin.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Caprice des Anges 'Grain de Gris' I.G.P. Vallée du Paradis