- Bewaar

- Bewaar
Couscous met zalm en avocado
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Pluk de dille van de takjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Pers de halve limoen.
-
Snij de avocado in kleine blokjes en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de zalm in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de zalmreepjes op een bakplaat met bakpapier en zet ± 6 min. in de oven.
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete kippenbouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork en meng er de olijfolie onder.
-
Meng de avocado, de lente-uitjes en de roze bessen onder de couscous. Kruid met zwarte peper.
-
Verdeel de couscous over 12 glaasjes en schik er de zalm op. Werk af met plukjes dille.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Pluk de dille van de takjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Pers de halve limoen.
-
Snij de avocado in kleine blokjes en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de zalm in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de zalmreepjes op een bakplaat met bakpapier en zet ± 6 min. in de oven.
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete kippenbouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork en meng er de olijfolie onder.
-
Meng de avocado, de lente-uitjes en de roze bessen onder de couscous. Kruid met zwarte peper.
-
Verdeel de couscous over 12 glaasjes en schik er de zalm op. Werk af met plukjes dille.