- Bewaar

- Bewaar
Couscoussalade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verkruimel de feta.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal de pitjes eruit.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Hak de verse kruiden grof.
-
Pers de limoenen en meng het sap met de rietsuiker.
-
Bereiding:
-
Giet 5 dl heet water over de couscous en laat 7 min. zwellen. Laat afkoelen en maak los met een vork. Meng er de olijfolie onder.
-
Rooster de pijnboompitten kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng alle ingrediënten onder de couscous en giet er het limoensap over. Roer goed om.
-
Afwerking:
-
Serveer de couscous in een grote serveerkom.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verkruimel de feta.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal de pitjes eruit.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Hak de verse kruiden grof.
-
Pers de limoenen en meng het sap met de rietsuiker.
-
Bereiding:
-
Giet 5 dl heet water over de couscous en laat 7 min. zwellen. Laat afkoelen en maak los met een vork. Meng er de olijfolie onder.
-
Rooster de pijnboompitten kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng alle ingrediënten onder de couscous en giet er het limoensap over. Roer goed om.
-
Afwerking:
-
Serveer de couscous in een grote serveerkom.