- Bewaar

- Bewaar
Couscoussalade met granaatappel, spruitjes en minuutsteak
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieu
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Haal de pitjes uit de halve granaatappel.
-
Verwijder het voetje van de spruiten en snij ze in 4.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de spruiten 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe intussen de couscous in een kom en overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. afgedekt zwellen.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig. Voeg de spruiten toe en laat nog 5 min. mee bakken. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de minuutsteaks 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Voeg 1/2 dl water toe en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Roer de couscous los met een vork en meng er de spruiten, de granaatappelpitten en de walnootpitten onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de couscous over de borden en serveer met de minuutsteak. Lepel wat braadvocht over het vlees.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieu
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Haal de pitjes uit de halve granaatappel.
-
Verwijder het voetje van de spruiten en snij ze in 4.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de spruiten 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe intussen de couscous in een kom en overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. afgedekt zwellen.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig. Voeg de spruiten toe en laat nog 5 min. mee bakken. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de minuutsteaks 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Voeg 1/2 dl water toe en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Roer de couscous los met een vork en meng er de spruiten, de granaatappelpitten en de walnootpitten onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de couscous over de borden en serveer met de minuutsteak. Lepel wat braadvocht over het vlees.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieu