- Bewaar

- Bewaar
Couscoussalade met venkel en halloumi
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de venkelknollen in 2 en verwijder de harde kern. Snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de halloumi in 8 gelijke plakjes.
-
Verdeel de tapastomaten in 4 gelijke trossen.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Pers de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous 11 à 12 min. in de groentebouillon. Giet af. Roer los met een vork.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de venkel 10 min. Besprenkel met het limoensap en kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braad- of grillpan en bak de halloumi goudbruin aan beide kanten. Schik er de tapastomaten tussen en kruid met de tijm en de oregano. Bak verder tot de tomaten openbarsten.
-
Meng de venkel en de platte peterselie onder de parelcouscous.
-
Afwerking:
-
Verdeel de parelcouscous over de borden en schik er de plakjes halloumi en de tapastomaten bij.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g venkel in stukjes. Kook samen met 30 g parelcouscous 15 min. afgedekt in water. Giet af. 2 Meng er 1 koffiel. plantaardige olie en een takje platte peterselie onder en mix fijn.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de venkelknollen in 2 en verwijder de harde kern. Snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de halloumi in 8 gelijke plakjes.
-
Verdeel de tapastomaten in 4 gelijke trossen.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Pers de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous 11 à 12 min. in de groentebouillon. Giet af. Roer los met een vork.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de venkel 10 min. Besprenkel met het limoensap en kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braad- of grillpan en bak de halloumi goudbruin aan beide kanten. Schik er de tapastomaten tussen en kruid met de tijm en de oregano. Bak verder tot de tomaten openbarsten.
-
Meng de venkel en de platte peterselie onder de parelcouscous.
-
Afwerking:
-
Verdeel de parelcouscous over de borden en schik er de plakjes halloumi en de tapastomaten bij.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g venkel in stukjes. Kook samen met 30 g parelcouscous 15 min. afgedekt in water. Giet af. 2 Meng er 1 koffiel. plantaardige olie en een takje platte peterselie onder en mix fijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Rosé I.G.P. Pays d'Oc