Crispy kokosgebakjes met chocolade
Crispy kokosgebakjes met chocolade

Crispy kokosgebakjes met chocolade

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 366 kcal
Vet 24.7 g
Verzadigd vet 13.1 g
Koolhydraat 28.8 g
Suiker 22.7 g
Vezel 3 g
Eiwit 5.5 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verkruimel de koekjes (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol).

  3. Hak de notenmix fijn.

  4. Bereiding:
  5. (10 min. + ± 25 min. in de oven + minstens 3 u. in de koelkast)

  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Smelt de boter in een steelpannetje (laat de boter niet kleuren). Neem van het vuur er roer er de verkruimelde koekjes onder.

  8. Bekleed een springvorm (Ø ± 20 cm) met bakpapier en verdeel er de verkruimelde koekjes over.

  9. Giet de gecondenseerde melk over de koekjesbodem en bestrooi met de chocoladecallets, het kokospoeder en de notenmix. Druk alles goed aan.

  10. Zet ± 25 min in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. Laat daarna minstens 3 u. opstijven in de koelkast.

  11. Afwerking:
  12. Snij in punten en geef mee in de brooddoos.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verkruimel de koekjes (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol).

  3. Hak de notenmix fijn.

  4. Bereiding:
  5. (10 min. + ± 25 min. in de oven + minstens 3 u. in de koelkast)

  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Smelt de boter in een steelpannetje (laat de boter niet kleuren). Neem van het vuur er roer er de verkruimelde koekjes onder.

  8. Bekleed een springvorm (Ø ± 20 cm) met bakpapier en verdeel er de verkruimelde koekjes over.

  9. Giet de gecondenseerde melk over de koekjesbodem en bestrooi met de chocoladecallets, het kokospoeder en de notenmix. Druk alles goed aan.

  10. Zet ± 25 min in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. Laat daarna minstens 3 u. opstijven in de koelkast.

  11. Afwerking:
  12. Snij in punten en geef mee in de brooddoos.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 366 kcal
Vet 24.7 g
Verzadigd vet 13.1 g
Koolhydraat 28.8 g
Suiker 22.7 g
Vezel 3 g
Eiwit 5.5 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal