- Bewaar

- Bewaar
Crispy kokosgebakjes met chocolade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verkruimel de koekjes (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol).
-
Hak de notenmix fijn.
-
Bereiding:
-
(10 min. + ± 25 min. in de oven + minstens 3 u. in de koelkast)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een steelpannetje (laat de boter niet kleuren). Neem van het vuur er roer er de verkruimelde koekjes onder.
-
Bekleed een springvorm (Ø ± 20 cm) met bakpapier en verdeel er de verkruimelde koekjes over.
-
Giet de gecondenseerde melk over de koekjesbodem en bestrooi met de chocoladecallets, het kokospoeder en de notenmix. Druk alles goed aan.
-
Zet ± 25 min in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. Laat daarna minstens 3 u. opstijven in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Snij in punten en geef mee in de brooddoos.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verkruimel de koekjes (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol).
-
Hak de notenmix fijn.
-
Bereiding:
-
(10 min. + ± 25 min. in de oven + minstens 3 u. in de koelkast)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een steelpannetje (laat de boter niet kleuren). Neem van het vuur er roer er de verkruimelde koekjes onder.
-
Bekleed een springvorm (Ø ± 20 cm) met bakpapier en verdeel er de verkruimelde koekjes over.
-
Giet de gecondenseerde melk over de koekjesbodem en bestrooi met de chocoladecallets, het kokospoeder en de notenmix. Druk alles goed aan.
-
Zet ± 25 min in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. Laat daarna minstens 3 u. opstijven in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Snij in punten en geef mee in de brooddoos.