- Bewaar

- Bewaar
Crumble met appel en blauwe bessen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de appelen en snij in blokjes. Overgiet met het citroensap.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de bloem, de havermout, het amandelmeel, de walnootpitten, de rietsuiker en een snuifje zout in een grote mengkom.
-
Snij de koude boter in blokjes en voeg toe. Kneed met de vingers tot een kruimelig deeg.
-
Bekleed 4 kleine taartvormpjes met een stukjebakpapier.
-
Verdeel er de helft van de crumble over en druk goed aan tot mooie taartbodempjes.
-
Meng de appelblokjes met de blauwe bessen en de suiker. Verdeel over de vormpjes, en verdeel er de rest van de crumble over. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven. Laat wat afkoelen voor je ze uit de vormpjes haalt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Schil de appelen en snij in blokjes. Overgiet met het citroensap.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de bloem, de havermout, het amandelmeel, de walnootpitten, de rietsuiker en een snuifje zout in een grote mengkom.
-
Snij de koude boter in blokjes en voeg toe. Kneed met de vingers tot een kruimelig deeg.
-
Bekleed 4 kleine taartvormpjes met een stukjebakpapier.
-
Verdeel er de helft van de crumble over en druk goed aan tot mooie taartbodempjes.
-
Meng de appelblokjes met de blauwe bessen en de suiker. Verdeel over de vormpjes, en verdeel er de rest van de crumble over. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven. Laat wat afkoelen voor je ze uit de vormpjes haalt.