- Bewaar

- Bewaar
Crunchy wrap met groenteburgers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de ijsbergsla in reepjes. Ontpit de tomaat en snij in blokjes. Snipper de rode ui fijn.
-
Pers het knoflook en meng met de mayonaise, de yoghurt, de harissa, het gerookte paprikapoeder en een snuifje zout.
-
Snij 4 cirkels (ca. Ø 10 cm) uit 2 wraps. Leg opzij.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de groenteburgers gaar. Haal uit de pan en leg ze in het midden van de 4 overige wraps. Verdeel er een lepel saus, fijngesneden ijsbergsla, een lepel tomatenblokjes, rode ui en 2 eetlepels geraspte kaas over. Leg er een uitgesneden wrapcirkel op. Vouw de randen om de vulling en leg met de gevouwen kant naar beneden in de pan.
-
Bak de wraps aan beide kanten op een zacht vuur kort goudbruin. Hou eventueel warm in de oven op 120 °C terwijl je de andere wraps bakt.
Auteur recept
Dit recept werd geschreven voor Boni Plan't door influencer Elise Van de Poele (@elise_eet_alles).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Snij de ijsbergsla in reepjes. Ontpit de tomaat en snij in blokjes. Snipper de rode ui fijn.
-
Pers het knoflook en meng met de mayonaise, de yoghurt, de harissa, het gerookte paprikapoeder en een snuifje zout.
-
Snij 4 cirkels (ca. Ø 10 cm) uit 2 wraps. Leg opzij.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de groenteburgers gaar. Haal uit de pan en leg ze in het midden van de 4 overige wraps. Verdeel er een lepel saus, fijngesneden ijsbergsla, een lepel tomatenblokjes, rode ui en 2 eetlepels geraspte kaas over. Leg er een uitgesneden wrapcirkel op. Vouw de randen om de vulling en leg met de gevouwen kant naar beneden in de pan.
-
Bak de wraps aan beide kanten op een zacht vuur kort goudbruin. Hou eventueel warm in de oven op 120 °C terwijl je de andere wraps bakt.
Auteur recept
Dit recept werd geschreven voor Boni Plan't door influencer Elise Van de Poele (@elise_eet_alles).