Cupcakes met frambozen en kokos
Cupcakes met frambozen en kokos

Cupcakes met frambozen en kokos

Tussendoortje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 218 kcal
Vet 12.2 g
Koolhydraat 23.1 g
Eiwit 3.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooien + 10 min.)

  3. Verwarm de oven 10 min. voor op 190 °C.

  4. Laat de frambozen en de frambozencoulis ontdooien.

  5. Bereiding:
  6. Meng in een kom de bloem, de rietsuiker, het gemalen kokospoeder, de boter, het vanilleextract, de eieren en de verse kaas. Klop ± 2 min. tot een luchtig deeg.

  7. Meng er voorzichtig de ontdooide frambozen onder.

  8. Verdeel het deeg over de vormpjes en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. De cupcakes zijn klaar als u er met een mes in steekt en het er droog uitkomt. Laat volledig afkoelen.

  9. Maak intussen het glazuur: meng de bloemsuiker met de frambozencoulis.

  10. Versier de cupcakes met het glazuur en het gemalen kokospoeder.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooien + 10 min.)

  3. Verwarm de oven 10 min. voor op 190 °C.

  4. Laat de frambozen en de frambozencoulis ontdooien.

  5. Bereiding:
  6. Meng in een kom de bloem, de rietsuiker, het gemalen kokospoeder, de boter, het vanilleextract, de eieren en de verse kaas. Klop ± 2 min. tot een luchtig deeg.

  7. Meng er voorzichtig de ontdooide frambozen onder.

  8. Verdeel het deeg over de vormpjes en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. De cupcakes zijn klaar als u er met een mes in steekt en het er droog uitkomt. Laat volledig afkoelen.

  9. Maak intussen het glazuur: meng de bloemsuiker met de frambozencoulis.

  10. Versier de cupcakes met het glazuur en het gemalen kokospoeder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 218 kcal
Vet 12.2 g
Koolhydraat 23.1 g
Eiwit 3.6 g

Bekijk het recept digitaal