- Bewaar

- Bewaar
Cupcakes met frambozen en kokos
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooien + 10 min.)
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 190 °C.
-
Laat de frambozen en de frambozencoulis ontdooien.
-
Bereiding:
-
Meng in een kom de bloem, de rietsuiker, het gemalen kokospoeder, de boter, het vanilleextract, de eieren en de verse kaas. Klop ± 2 min. tot een luchtig deeg.
-
Meng er voorzichtig de ontdooide frambozen onder.
-
Verdeel het deeg over de vormpjes en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. De cupcakes zijn klaar als u er met een mes in steekt en het er droog uitkomt. Laat volledig afkoelen.
-
Maak intussen het glazuur: meng de bloemsuiker met de frambozencoulis.
-
Versier de cupcakes met het glazuur en het gemalen kokospoeder.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooien + 10 min.)
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 190 °C.
-
Laat de frambozen en de frambozencoulis ontdooien.
-
Bereiding:
-
Meng in een kom de bloem, de rietsuiker, het gemalen kokospoeder, de boter, het vanilleextract, de eieren en de verse kaas. Klop ± 2 min. tot een luchtig deeg.
-
Meng er voorzichtig de ontdooide frambozen onder.
-
Verdeel het deeg over de vormpjes en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. De cupcakes zijn klaar als u er met een mes in steekt en het er droog uitkomt. Laat volledig afkoelen.
-
Maak intussen het glazuur: meng de bloemsuiker met de frambozencoulis.
-
Versier de cupcakes met het glazuur en het gemalen kokospoeder.