Cupcakes met krokante topping
Cupcakes met krokante topping

Cupcakes met krokante topping

Tussendoortje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 497 kcal
Vet 34.2 g
Koolhydraat 40.9 g
Eiwit 6.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Mix de suiker met de zachte boter tot een luchtige mengeling. Klop er één na één de eieren onder. Voeg de bloem, het zout, de melk en het bakpoeder toe en mix tot een glad deeg.

  5. Bereiding:
  6. Verdeel het deeg over 6 grote muffinvormen.

  7. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Meng ondertussen de mascarpone met de agavesiroop en doe de mengeling in een spuitzak.

  9. Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.

  10. Spuit de mascarponemengeling mooi over de cupcakes en werk af met de hagelslag.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Mix de suiker met de zachte boter tot een luchtige mengeling. Klop er één na één de eieren onder. Voeg de bloem, het zout, de melk en het bakpoeder toe en mix tot een glad deeg.

  5. Bereiding:
  6. Verdeel het deeg over 6 grote muffinvormen.

  7. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Meng ondertussen de mascarpone met de agavesiroop en doe de mengeling in een spuitzak.

  9. Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.

  10. Spuit de mascarponemengeling mooi over de cupcakes en werk af met de hagelslag.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 497 kcal
Vet 34.2 g
Koolhydraat 40.9 g
Eiwit 6.5 g

Bekijk het recept digitaal