- Bewaar

- Bewaar
Cupcakes met krokante topping
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Mix de suiker met de zachte boter tot een luchtige mengeling. Klop er één na één de eieren onder. Voeg de bloem, het zout, de melk en het bakpoeder toe en mix tot een glad deeg.
-
Bereiding:
-
Verdeel het deeg over 6 grote muffinvormen.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng ondertussen de mascarpone met de agavesiroop en doe de mengeling in een spuitzak.
-
Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.
-
Spuit de mascarponemengeling mooi over de cupcakes en werk af met de hagelslag.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Mix de suiker met de zachte boter tot een luchtige mengeling. Klop er één na één de eieren onder. Voeg de bloem, het zout, de melk en het bakpoeder toe en mix tot een glad deeg.
-
Bereiding:
-
Verdeel het deeg over 6 grote muffinvormen.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng ondertussen de mascarpone met de agavesiroop en doe de mengeling in een spuitzak.
-
Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.
-
Spuit de mascarponemengeling mooi over de cupcakes en werk af met de hagelslag.