- Bewaar

- Bewaar
Dessertglaasje met wittechocolademousse en frambozen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Smelt de witte chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Giet in een mengkom.
-
Klop de room half op. Roer de mascarpone los. Meng beide onder de gesmolten chocolade.
-
Hak de pure chocolade fijn. Hou 8 frambozen opzij voor de afwerking en scheur de rest in kleinere stukken.
-
Verdeel 1/3 van de chocomousse over de glaasjes, gevolgd door de helft van de gescheurde frambozen en 1/3 van de gehakte chocolade. Herhaal de laagjes, gevolgd door de rest van de chocomousse. Verdeel er de volledige frambozen over en bestrooi met de rest van de pure chocolade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Smelt de witte chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Giet in een mengkom.
-
Klop de room half op. Roer de mascarpone los. Meng beide onder de gesmolten chocolade.
-
Hak de pure chocolade fijn. Hou 8 frambozen opzij voor de afwerking en scheur de rest in kleinere stukken.
-
Verdeel 1/3 van de chocomousse over de glaasjes, gevolgd door de helft van de gescheurde frambozen en 1/3 van de gehakte chocolade. Herhaal de laagjes, gevolgd door de rest van de chocomousse. Verdeel er de volledige frambozen over en bestrooi met de rest van de pure chocolade.