In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
25 min. + 25 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Snij de perziken in 2 en leg ze met de snijkant naar beneden op een bakplaat met bakpapier. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat 10 min. afkoelen.
Mix intussen de aardbeien fijn in de blender of met de staafmixer.
Verwijder het vel van de perziken en snij de perziken in stukjes. Mix samen met het appelsap tot een smeuïge massa.
Verdeel de aardbeienpuree over 6 glazen en vul ze voor 2/3 met gemalen ijs. Overgiet met de perzikenpuree en vul aan met het spuitwater.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
25 min. + 25 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Snij de perziken in 2 en leg ze met de snijkant naar beneden op een bakplaat met bakpapier. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat 10 min. afkoelen.
Mix intussen de aardbeien fijn in de blender of met de staafmixer.
Verwijder het vel van de perziken en snij de perziken in stukjes. Mix samen met het appelsap tot een smeuïge massa.
Verdeel de aardbeienpuree over 6 glazen en vul ze voor 2/3 met gemalen ijs. Overgiet met de perzikenpuree en vul aan met het spuitwater.