- Bewaar

- Bewaar
Duivelse zeevruchten
Onze drankensuggesties
Wijn Monte Palma Verdejo D.O. Rueda Spanje Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Coteaux du Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper dille, basilicum en peterselie fijn.
-
Pers het teentje look.
-
Pel en ontpit de tomaten (leg ze eerst gedurende 10 sec. in kokend water). Snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Doe de diepgevroren zeevruchten, de visbouillon, de dille en het basilicum samen in een kookpan. Laat net onder het kookpunt in 2 à 3 min. gaar worden.
-
Haal de zeevruchten uit de kookpan en bewaar het kookvocht. Besprenkel de zeevruchten met citroensap en worcestersaus.
-
Doe de ui, de stukken tomaat en de look in de kookpan en overgiet met het kookvocht. Laat 15 min. garen op een matig vuur.
-
Voeg de tomatenpuree toe en kruid met cayennepeper, Provençaalse kruidenmix, peper en zout naar smaak.
-
Mix het geheel tot een gladde saus en laat zachtjes inkoken tot de gewenste dikte.
-
Bak de zeevruchten in 2 min. krokant in de olijfolie.
-
Afwerking:
-
Schik de zeevruchten in een bord en lepel er de saus over. Bestrooi rijkelijk met peterselie en dien op met een stukje brood.
Onze drankensuggesties
Wijn Monte Palma Verdejo D.O. Rueda Spanje Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Coteaux du Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper dille, basilicum en peterselie fijn.
-
Pers het teentje look.
-
Pel en ontpit de tomaten (leg ze eerst gedurende 10 sec. in kokend water). Snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Doe de diepgevroren zeevruchten, de visbouillon, de dille en het basilicum samen in een kookpan. Laat net onder het kookpunt in 2 à 3 min. gaar worden.
-
Haal de zeevruchten uit de kookpan en bewaar het kookvocht. Besprenkel de zeevruchten met citroensap en worcestersaus.
-
Doe de ui, de stukken tomaat en de look in de kookpan en overgiet met het kookvocht. Laat 15 min. garen op een matig vuur.
-
Voeg de tomatenpuree toe en kruid met cayennepeper, Provençaalse kruidenmix, peper en zout naar smaak.
-
Mix het geheel tot een gladde saus en laat zachtjes inkoken tot de gewenste dikte.
-
Bak de zeevruchten in 2 min. krokant in de olijfolie.
-
Afwerking:
-
Schik de zeevruchten in een bord en lepel er de saus over. Bestrooi rijkelijk met peterselie en dien op met een stukje brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Monte Palma Verdejo D.O. Rueda Spanje Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Coteaux du Languedoc