- Bewaar

- Bewaar
Dunne lende met gegrilde oesterzwammen en mosterd-honingmayonaise
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Adobe Carmenère 2012/2013 Reserva Emiliana Colchagua Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Meng de mosterd met de honing, de mayonaise, de zure room en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Meng de slablaadjes met de rucola, de parmezaanschilfers en de pijnboompitten.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Besprenkel de oesterzwammen met de olijfolie en schik ze naast elkaar in een klemrooster. Gril 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue. Hou warm.
-
Kruid de beide kanten van de dunne lendes met peper en zout. Bak ± 2 min. aan elke kant op de barbecue (saignant). Zet de grill iets hoger en laat naar smaak verder garen.
-
Afwerking:
-
Snij de dunne lendes in gelijke sneetjes en bestrooi lichtjes met grof zeezout. Dien op met de salade en de mosterd- honingmayonaise en leg er de gegrilde oesterzwammen op. Lekker met een aardappel in de schil.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Adobe Carmenère 2012/2013 Reserva Emiliana Colchagua Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Meng de mosterd met de honing, de mayonaise, de zure room en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Meng de slablaadjes met de rucola, de parmezaanschilfers en de pijnboompitten.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Besprenkel de oesterzwammen met de olijfolie en schik ze naast elkaar in een klemrooster. Gril 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue. Hou warm.
-
Kruid de beide kanten van de dunne lendes met peper en zout. Bak ± 2 min. aan elke kant op de barbecue (saignant). Zet de grill iets hoger en laat naar smaak verder garen.
-
Afwerking:
-
Snij de dunne lendes in gelijke sneetjes en bestrooi lichtjes met grof zeezout. Dien op met de salade en de mosterd- honingmayonaise en leg er de gegrilde oesterzwammen op. Lekker met een aardappel in de schil.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Adobe Carmenère 2012/2013 Reserva Emiliana Colchagua Valley - Chili