- Bewaar

- Bewaar
Dunne lende met romige tagliatelle en aubergine
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Gerard Bertrand 'Change' Cabernet-Merlot I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergines in blokjes.
-
Snij de tapastomaten in 2.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de aubergineblokjes 10 min. goudbruin. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de dunne lende 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.
-
Voeg 1 dl water toe aan de braadpan en schraap de braadresten los.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Pers het knoflook en meng samen met de mascarpone, de tapastomaten en de peterselie onder de tagliatelle. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schep er de aubergineblokjes op. Snij de dunne lende in schuine repen en schik op het bord. Lepel een klein beetje braadvocht over het vlees.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Gerard Bertrand 'Change' Cabernet-Merlot I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergines in blokjes.
-
Snij de tapastomaten in 2.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de aubergineblokjes 10 min. goudbruin. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de dunne lende 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.
-
Voeg 1 dl water toe aan de braadpan en schraap de braadresten los.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Pers het knoflook en meng samen met de mascarpone, de tapastomaten en de peterselie onder de tagliatelle. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schep er de aubergineblokjes op. Snij de dunne lende in schuine repen en schik op het bord. Lepel een klein beetje braadvocht over het vlees.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Gerard Bertrand 'Change' Cabernet-Merlot I.G.P. Pays d'Oc