- Bewaar

- Bewaar
Dunne lende met tomatensalsa
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Abdijbier Wijn Adobe Carmenère Reserva Emiliana D.O. Colchagua Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de tomaten en de ongeschilde komkommer in kleine blokjes.
-
Snipper de rode ui heel fijn.
-
Hak de koriander fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete groentebouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Meng intussen de tomatenblokjes met de komkommerblokjes, de rode ui, de helft van de koriander, eetl. olijfolie, de helft van het limoensap, de cayennepeper, zwarte peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Kruid het vlees aan beide kanten met zwarte peper en zout. Verhit een grillpan en bak de dunne lende 4 à 6 min. aan elke kant zonder vetstof. Haal uit de pan en laat enkele min. rusten onder een vel aluminiumfolie.
-
Maak intussen de couscous los met een vork en voeg de rest van de koriander en het limoensap, 1 eetl. olijfolie en zwarte peper toe.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in schuine sneetjes en serveer met de couscous en de tomatensalsa. Verkruimel de feta over de borden.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Abdijbier Wijn Adobe Carmenère Reserva Emiliana D.O. Colchagua Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de tomaten en de ongeschilde komkommer in kleine blokjes.
-
Snipper de rode ui heel fijn.
-
Hak de koriander fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete groentebouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Meng intussen de tomatenblokjes met de komkommerblokjes, de rode ui, de helft van de koriander, eetl. olijfolie, de helft van het limoensap, de cayennepeper, zwarte peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Kruid het vlees aan beide kanten met zwarte peper en zout. Verhit een grillpan en bak de dunne lende 4 à 6 min. aan elke kant zonder vetstof. Haal uit de pan en laat enkele min. rusten onder een vel aluminiumfolie.
-
Maak intussen de couscous los met een vork en voeg de rest van de koriander en het limoensap, 1 eetl. olijfolie en zwarte peper toe.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in schuine sneetjes en serveer met de couscous en de tomatensalsa. Verkruimel de feta over de borden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Abdijbier Wijn Adobe Carmenère Reserva Emiliana D.O. Colchagua Valley - Chili