- Bewaar

- Bewaar
Duo van bladerdeegjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het bladerdeeg ontdooien.
-
Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Verdeel ondertussen de gerookte zalm en de kruidenkaas over een plak bladerdeeg. Maak er een lang rolletje van en snij in 8 stukjes van 1,5 cm breed. Leg ze op een beboterde bakplaat.
-
Verdeel de gekookte ham, de geraspte mozzarella en de reepjes tomaat over de andere plak bladerdeeg. Breng op smaak met de Italiaanse kruidenmix en doe zoals bij het zalmrolletje. Leg ze op dezelfde bakplaat.
-
Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. Serveer in schaaltjes of papieren vormpjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het bladerdeeg ontdooien.
-
Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Verdeel ondertussen de gerookte zalm en de kruidenkaas over een plak bladerdeeg. Maak er een lang rolletje van en snij in 8 stukjes van 1,5 cm breed. Leg ze op een beboterde bakplaat.
-
Verdeel de gekookte ham, de geraspte mozzarella en de reepjes tomaat over de andere plak bladerdeeg. Breng op smaak met de Italiaanse kruidenmix en doe zoals bij het zalmrolletje. Leg ze op dezelfde bakplaat.
-
Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. Serveer in schaaltjes of papieren vormpjes.