Duo van bladerdeegjes
Duo van bladerdeegjes

Duo van bladerdeegjes

35 min.
Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 101 kcal
Vet 7.3 g
Koolhydraat 4.7 g
Eiwit 4.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat het bladerdeeg ontdooien.

  3. Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.

  6. Verdeel ondertussen de gerookte zalm en de kruidenkaas over een plak bladerdeeg. Maak er een lang rolletje van en snij in 8 stukjes van 1,5 cm breed. Leg ze op een beboterde bakplaat.

  7. Verdeel de gekookte ham, de geraspte mozzarella en de reepjes tomaat over de andere plak bladerdeeg. Breng op smaak met de Italiaanse kruidenmix en doe zoals bij het zalmrolletje. Leg ze op dezelfde bakplaat.

  8. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. Serveer in schaaltjes of papieren vormpjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat het bladerdeeg ontdooien.

  3. Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.

  6. Verdeel ondertussen de gerookte zalm en de kruidenkaas over een plak bladerdeeg. Maak er een lang rolletje van en snij in 8 stukjes van 1,5 cm breed. Leg ze op een beboterde bakplaat.

  7. Verdeel de gekookte ham, de geraspte mozzarella en de reepjes tomaat over de andere plak bladerdeeg. Breng op smaak met de Italiaanse kruidenmix en doe zoals bij het zalmrolletje. Leg ze op dezelfde bakplaat.

  8. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. Serveer in schaaltjes of papieren vormpjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 101 kcal
Vet 7.3 g
Koolhydraat 4.7 g
Eiwit 4.3 g

Bekijk het recept digitaal