- Bewaar

- Bewaar
Duo van brochettes met fruitige smaak
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de aardappelen in de schil in lichtgezouten water gedurende ± 30 min. Giet af.
-
Schil de appelen en de peren. Snij het vruchtvlees in blokjes van 3 bij 3 cm. Steek afwisselend op 4 brochettestokjes en bestrijk met de Luikse siroop.
-
Bereiding:
-
Verwijder de kern van de aardappelen met een appelboor. Vul de gaatjes op met 1 koffiel. chutney. Hou het verwijderde vruchtvlees van de aardappelen apart.
-
Snij 1 cm van de uiteindes van het verwijderde vruchtvlees en stop opnieuw in de aardappelen. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie.
-
Verwarm de balletjesbrochettes ± 2 min. aan elke kant op de grill.
-
Gril de fruitbrochettes 2 à 3 min. Draai halverwege om.
-
Verwarm de aardappelen op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Leg een balletjesbrochette, een fruitbrochette en een aardappel op elk bord.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de aardappelen in de schil in lichtgezouten water gedurende ± 30 min. Giet af.
-
Schil de appelen en de peren. Snij het vruchtvlees in blokjes van 3 bij 3 cm. Steek afwisselend op 4 brochettestokjes en bestrijk met de Luikse siroop.
-
Bereiding:
-
Verwijder de kern van de aardappelen met een appelboor. Vul de gaatjes op met 1 koffiel. chutney. Hou het verwijderde vruchtvlees van de aardappelen apart.
-
Snij 1 cm van de uiteindes van het verwijderde vruchtvlees en stop opnieuw in de aardappelen. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie.
-
Verwarm de balletjesbrochettes ± 2 min. aan elke kant op de grill.
-
Gril de fruitbrochettes 2 à 3 min. Draai halverwege om.
-
Verwarm de aardappelen op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Leg een balletjesbrochette, een fruitbrochette en een aardappel op elk bord.