Duo van brochettes met fruitige smaak
Duo van brochettes met fruitige smaak

Duo van brochettes met fruitige smaak

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 586 kcal
Vet 30.3 g
Koolhydraat 51.6 g
Eiwit 24.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook de aardappelen in de schil in lichtgezouten water gedurende ± 30 min. Giet af.

  3. Schil de appelen en de peren. Snij het vruchtvlees in blokjes van 3 bij 3 cm. Steek afwisselend op 4 brochettestokjes en bestrijk met de Luikse siroop.

  4. Bereiding:
  5. Verwijder de kern van de aardappelen met een appelboor. Vul de gaatjes op met 1 koffiel. chutney. Hou het verwijderde vruchtvlees van de aardappelen apart.

  6. Snij 1 cm van de uiteindes van het verwijderde vruchtvlees en stop opnieuw in de aardappelen. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie.

  7. Verwarm de balletjesbrochettes ± 2 min. aan elke kant op de grill.

  8. Gril de fruitbrochettes 2 à 3 min. Draai halverwege om.

  9. Verwarm de aardappelen op de barbecue.

  10. Afwerking:
  11. Leg een balletjesbrochette, een fruitbrochette en een aardappel op elk bord.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook de aardappelen in de schil in lichtgezouten water gedurende ± 30 min. Giet af.

  3. Schil de appelen en de peren. Snij het vruchtvlees in blokjes van 3 bij 3 cm. Steek afwisselend op 4 brochettestokjes en bestrijk met de Luikse siroop.

  4. Bereiding:
  5. Verwijder de kern van de aardappelen met een appelboor. Vul de gaatjes op met 1 koffiel. chutney. Hou het verwijderde vruchtvlees van de aardappelen apart.

  6. Snij 1 cm van de uiteindes van het verwijderde vruchtvlees en stop opnieuw in de aardappelen. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie.

  7. Verwarm de balletjesbrochettes ± 2 min. aan elke kant op de grill.

  8. Gril de fruitbrochettes 2 à 3 min. Draai halverwege om.

  9. Verwarm de aardappelen op de barbecue.

  10. Afwerking:
  11. Leg een balletjesbrochette, een fruitbrochette en een aardappel op elk bord.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 586 kcal
Vet 30.3 g
Koolhydraat 51.6 g
Eiwit 24.7 g

Bekijk het recept digitaal