- Bewaar

- Bewaar
Duo van vis met gestoomde broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de 2 soorten vis volledig ontdooien en dep droog met keukenpapier. Snij elk stuk vis in 4 gelijke porties.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer samen met 1 eetl. boter en de melk. Breng op smaak met de nootmuskaat, peper en zout.
-
Stoom ondertussen de broccoliroosjes 8 à 10 min. gaar (boven een kookpot met een bodempje water).
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de stukken vis ± 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Giet de room bij de vis en schraap de braadresten los. Roer er de mosterd onder.
-
Afwerking:
-
Lepel wat saus over de stukken vis en serveer met de gestoomde broccoli en de aardappelpuree.
Baby eet mee (+6M) Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappelen en snij in blokjes. Verdeel 120 g broccoli in roosjes. 2 Kook de groenten samen met 25 g diepgevroren zalm of kabeljauw 15 min. in een bodempje water. 3 Pureer en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de 2 soorten vis volledig ontdooien en dep droog met keukenpapier. Snij elk stuk vis in 4 gelijke porties.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer samen met 1 eetl. boter en de melk. Breng op smaak met de nootmuskaat, peper en zout.
-
Stoom ondertussen de broccoliroosjes 8 à 10 min. gaar (boven een kookpot met een bodempje water).
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de stukken vis ± 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Giet de room bij de vis en schraap de braadresten los. Roer er de mosterd onder.
-
Afwerking:
-
Lepel wat saus over de stukken vis en serveer met de gestoomde broccoli en de aardappelpuree.
Baby eet mee (+6M) Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappelen en snij in blokjes. Verdeel 120 g broccoli in roosjes. 2 Kook de groenten samen met 25 g diepgevroren zalm of kabeljauw 15 min. in een bodempje water. 3 Pureer en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France