- Bewaar
- Bewaar
Eend gemarineerd in peper met Chunky rigatoni en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Bush Caractère Amberbier Wijn Finca Museum Reserva D.O. Cigales Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Rasp intussen de parmezaan en snipper de rode ui heel fijn. Snij de radijzen in fijne schijfjes en pluk de tuinkers.
-
Bereiding op de barbecue (± 16 min. + 10 min. rusten)
-
Bak de eendenfilets ± 10 min. op de velkant op een hete barbecue. Zet een aluminium schaaltje met een bodempje water onder het rooster om het vet op te vangen. Draai de filets om en bak nog 6 min.
-
Haal van de barbecue en dek af met aluminiumfolie. Laat 5 à 10 min. rusten.
-
Meng intussen de Chunky dip & mix onder de pasta. Voeg de spinazie, de rucola, de tuinkers, de radijzen en de rode ui toe. Bestrooi met de parmezaan, zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de eendenfilets in schuine sneetjes en serveer met de pastasalade.
Onze drankensuggesties
Bier Bush Caractère Amberbier Wijn Finca Museum Reserva D.O. Cigales Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Rasp intussen de parmezaan en snipper de rode ui heel fijn. Snij de radijzen in fijne schijfjes en pluk de tuinkers.
-
Bereiding op de barbecue (± 16 min. + 10 min. rusten)
-
Bak de eendenfilets ± 10 min. op de velkant op een hete barbecue. Zet een aluminium schaaltje met een bodempje water onder het rooster om het vet op te vangen. Draai de filets om en bak nog 6 min.
-
Haal van de barbecue en dek af met aluminiumfolie. Laat 5 à 10 min. rusten.
-
Meng intussen de Chunky dip & mix onder de pasta. Voeg de spinazie, de rucola, de tuinkers, de radijzen en de rode ui toe. Bestrooi met de parmezaan, zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de eendenfilets in schuine sneetjes en serveer met de pastasalade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bush Caractère Amberbier Wijn Finca Museum Reserva D.O. Cigales Spanje