Eend gemarineerd in peper met Chunky rigatoni en spinazie

Eend gemarineerd in peper met Chunky rigatoni en spinazie

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1060 kcal
Vet 56.9 g
Verzadigd vet 18.1 g
Koolhydraat 81.1 g
Suiker 6.7 g
Vezel 5 g
Eiwit 53 g
Zout 4.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (15 min.)
  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  4. Rasp intussen de parmezaan en snipper de rode ui heel fijn. Snij de radijzen in fijne schijfjes en pluk de tuinkers.

  5. Bereiding op de barbecue (± 16 min. + 10 min. rusten)
  6. Bak de eendenfilets ± 10 min. op de velkant op een hete barbecue. Zet een aluminium schaaltje met een bodempje water onder het rooster om het vet op te vangen. Draai de filets om en bak nog 6 min.

  7. Haal van de barbecue en dek af met aluminiumfolie. Laat 5 à 10 min. rusten.

  8. Meng intussen de Chunky dip & mix onder de pasta. Voeg de spinazie, de rucola, de tuinkers, de radijzen en de rode ui toe. Bestrooi met de parmezaan, zwarte peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Snij de eendenfilets in schuine sneetjes en serveer met de pastasalade.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (15 min.)
  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  4. Rasp intussen de parmezaan en snipper de rode ui heel fijn. Snij de radijzen in fijne schijfjes en pluk de tuinkers.

  5. Bereiding op de barbecue (± 16 min. + 10 min. rusten)
  6. Bak de eendenfilets ± 10 min. op de velkant op een hete barbecue. Zet een aluminium schaaltje met een bodempje water onder het rooster om het vet op te vangen. Draai de filets om en bak nog 6 min.

  7. Haal van de barbecue en dek af met aluminiumfolie. Laat 5 à 10 min. rusten.

  8. Meng intussen de Chunky dip & mix onder de pasta. Voeg de spinazie, de rucola, de tuinkers, de radijzen en de rode ui toe. Bestrooi met de parmezaan, zwarte peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Snij de eendenfilets in schuine sneetjes en serveer met de pastasalade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1060 kcal
Vet 56.9 g
Verzadigd vet 18.1 g
Koolhydraat 81.1 g
Suiker 6.7 g
Vezel 5 g
Eiwit 53 g
Zout 4.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Bush Caractère Amberbier Wijn Finca Museum Reserva D.O. Cigales Spanje

Bekijk het recept digitaal