Eend met rozijntjes
Eend met rozijntjes

Eend met rozijntjes

10 min.
Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 63 kcal
Vet 5.3 g
Koolhydraat 2.7 g
Eiwit 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de eendenlever in 20 gelijke stukken.

  3. Was de gemengde scheuten en droog in een slazwierder.

  4. Bereiding:
  5. Leg een toefje gemengde scheuten in de lepel, bedek met een stukje eendenlever en rozijntjes. Kruid met zwarte peper.

Tip

- U kan de rozijntjes vervangen door gedroogde veenbessen (enkel beschikbaar in de zomer), gedroogde abrikozenstukjes of verse druiven. Of voor een leuk kleureneffect kan u voor een mix gaan. - Liever glaasjes dan lepeltjes? Met deze ingrediënten maakt u 8 à 10 lekkere glaasjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de eendenlever in 20 gelijke stukken.

  3. Was de gemengde scheuten en droog in een slazwierder.

  4. Bereiding:
  5. Leg een toefje gemengde scheuten in de lepel, bedek met een stukje eendenlever en rozijntjes. Kruid met zwarte peper.

Tip

- U kan de rozijntjes vervangen door gedroogde veenbessen (enkel beschikbaar in de zomer), gedroogde abrikozenstukjes of verse druiven. Of voor een leuk kleureneffect kan u voor een mix gaan. - Liever glaasjes dan lepeltjes? Met deze ingrediënten maakt u 8 à 10 lekkere glaasjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 63 kcal
Vet 5.3 g
Koolhydraat 2.7 g
Eiwit 1 g

Bekijk het recept digitaal