In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Snij de eendenlever in 20 gelijke stukken.
Was de gemengde scheuten en droog in een slazwierder.
Bereiding:
Leg een toefje gemengde scheuten in de lepel, bedek met een stukje eendenlever en rozijntjes. Kruid met zwarte peper.
Tip
- U kan de rozijntjes vervangen door gedroogde veenbessen (enkel beschikbaar in de zomer), gedroogde abrikozenstukjes of verse druiven. Of voor een leuk kleureneffect kan u voor een mix gaan.
- Liever glaasjes dan lepeltjes? Met deze ingrediënten maakt u 8 à 10 lekkere glaasjes.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Snij de eendenlever in 20 gelijke stukken.
Was de gemengde scheuten en droog in een slazwierder.
Bereiding:
Leg een toefje gemengde scheuten in de lepel, bedek met een stukje eendenlever en rozijntjes. Kruid met zwarte peper.
Tip
- U kan de rozijntjes vervangen door gedroogde veenbessen (enkel beschikbaar in de zomer), gedroogde abrikozenstukjes of verse druiven. Of voor een leuk kleureneffect kan u voor een mix gaan.
- Liever glaasjes dan lepeltjes? Met deze ingrediënten maakt u 8 à 10 lekkere glaasjes.