- Bewaar

- Bewaar
Eiermuffins met broccoli en paprika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Verdeel de broccoli in roosjes en hak fijn.
-
Klop de eieren los met een vork. Voeg de melk toe en kruid met de nootmuskaat, peper en zout. Meng er de geraspte emmentaler, de blokjes paprika en de broccoli onder. Doe 5 papieren vormpjes in een muffi nbakvorm en verdeel er de eiermengeling over. Bestrooi met het sesamzaad. Bak ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Laat volledig afkoelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Verdeel de broccoli in roosjes en hak fijn.
-
Klop de eieren los met een vork. Voeg de melk toe en kruid met de nootmuskaat, peper en zout. Meng er de geraspte emmentaler, de blokjes paprika en de broccoli onder. Doe 5 papieren vormpjes in een muffi nbakvorm en verdeel er de eiermengeling over. Bestrooi met het sesamzaad. Bak ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Laat volledig afkoelen.