- Bewaar

- Bewaar
Everzwijn in de wok met witloof
Onze drankensuggesties
Wijn Préférence A.C. Crozes-Hermitage Caves Saint-Pierre Wijn Les Hauts Rocs Cairanne A.C. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de everzwijnfilet oppervlakkig ontdooien. Doe in een kom, meng met de fijngesnipperde sjalot, de tijm, het laurierblaadje en de kruidnagel en giet er het bier over. Zet koel weg en laat minstens 1 uur marineren.
-
Snij het witloof net voor de bereiding in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Schep het vlees uit de marinade en dep droog.
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. arachideolie toe. Bak het vlees kort aan gedurende 1 à 2 min. tot het goudbruin kleurt en haal het uit de wok.
-
Voeg 1 eetl. arachideolie toe en roerbak het witloof tot het slinkt. Kruid met peper en zout. Lepel er af en toe wat biermarinade over om aanbranden te voorkomen. Laat goed gaar bakken gedurende 8 à 10 min.
-
Voeg de gebakken reepjes vlees opnieuw toe, schep om en meng er de mosterd en de uienkonfijt onder. Breng op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met een babypeertje en enkele kleine kroketjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Préférence A.C. Crozes-Hermitage Caves Saint-Pierre Wijn Les Hauts Rocs Cairanne A.C. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de everzwijnfilet oppervlakkig ontdooien. Doe in een kom, meng met de fijngesnipperde sjalot, de tijm, het laurierblaadje en de kruidnagel en giet er het bier over. Zet koel weg en laat minstens 1 uur marineren.
-
Snij het witloof net voor de bereiding in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Schep het vlees uit de marinade en dep droog.
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. arachideolie toe. Bak het vlees kort aan gedurende 1 à 2 min. tot het goudbruin kleurt en haal het uit de wok.
-
Voeg 1 eetl. arachideolie toe en roerbak het witloof tot het slinkt. Kruid met peper en zout. Lepel er af en toe wat biermarinade over om aanbranden te voorkomen. Laat goed gaar bakken gedurende 8 à 10 min.
-
Voeg de gebakken reepjes vlees opnieuw toe, schep om en meng er de mosterd en de uienkonfijt onder. Breng op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met een babypeertje en enkele kleine kroketjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Préférence A.C. Crozes-Hermitage Caves Saint-Pierre Wijn Les Hauts Rocs Cairanne A.C. Côtes du Rhône Villages