- Bewaar

- Bewaar
Everzwijnenragout met geitenkaas en kerstomaatjes
Onze drankensuggesties
Wijn Beneventano Aglianico I.G.T. Farnese Italië Wijn Argento Reserva Bonarda Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Verdeel de tomaatjes in trosjes van 3 tomaten mét stengeltjes.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
De dag voordien
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uitjes glazig.
-
Voeg de stukken vlees toe en bak goudbruin langs alle kanten. Kruid naar smaak met rozemarijn, peper en zout. Strooi er de bloem over en roer goed om.
-
Overgiet met de witte wijn, de wildfond en 2 dl water. Laat zachtjes stoven gedurende 1 u 10 min.
-
Op het moment zelf
-
Warm uw bereiding van de vorige dag op gedurende 10 min. op een laag vuurtje. Voeg er de broccoliroosjes aan toe en laat 10 min. mee garen.
-
Meng de geitenkaas met de cambozola en 3 eetl. water tot een gladde saus. Kruid met peper en zout. Voeg 3 min. voor het einde toe aan de ragout en roer goed onder. Plaats de trosjes tomaten op het vlees en laat ook nog 3 min. mee opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de ragout over de borden en serveer met kroketjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Beneventano Aglianico I.G.T. Farnese Italië Wijn Argento Reserva Bonarda Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Verdeel de tomaatjes in trosjes van 3 tomaten mét stengeltjes.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
De dag voordien
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uitjes glazig.
-
Voeg de stukken vlees toe en bak goudbruin langs alle kanten. Kruid naar smaak met rozemarijn, peper en zout. Strooi er de bloem over en roer goed om.
-
Overgiet met de witte wijn, de wildfond en 2 dl water. Laat zachtjes stoven gedurende 1 u 10 min.
-
Op het moment zelf
-
Warm uw bereiding van de vorige dag op gedurende 10 min. op een laag vuurtje. Voeg er de broccoliroosjes aan toe en laat 10 min. mee garen.
-
Meng de geitenkaas met de cambozola en 3 eetl. water tot een gladde saus. Kruid met peper en zout. Voeg 3 min. voor het einde toe aan de ragout en roer goed onder. Plaats de trosjes tomaten op het vlees en laat ook nog 3 min. mee opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de ragout over de borden en serveer met kroketjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Beneventano Aglianico I.G.T. Farnese Italië Wijn Argento Reserva Bonarda Argentinië