Everzwijnenragout met geitenkaas en kerstomaatjes
Everzwijnenragout met geitenkaas en kerstomaatjes

Everzwijnenragout met geitenkaas en kerstomaatjes

1 u. 45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 589 kcal
Vet 26.1 g
Koolhydraat 8.1 g
Eiwit 58.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  3. Verdeel de tomaatjes in trosjes van 3 tomaten mét stengeltjes.

  4. Snipper de uien fijn.

  5. Bereiding:
  6. De dag voordien
  7. Smelt de boter in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uitjes glazig.

  8. Voeg de stukken vlees toe en bak goudbruin langs alle kanten. Kruid naar smaak met rozemarijn, peper en zout. Strooi er de bloem over en roer goed om.

  9. Overgiet met de witte wijn, de wildfond en 2 dl water. Laat zachtjes stoven gedurende 1 u 10 min.

  10. Op het moment zelf
  11. Warm uw bereiding van de vorige dag op gedurende 10 min. op een laag vuurtje. Voeg er de broccoliroosjes aan toe en laat 10 min. mee garen.

  12. Meng de geitenkaas met de cambozola en 3 eetl. water tot een gladde saus. Kruid met peper en zout. Voeg 3 min. voor het einde toe aan de ragout en roer goed onder. Plaats de trosjes tomaten op het vlees en laat ook nog 3 min. mee opwarmen.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de ragout over de borden en serveer met kroketjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  3. Verdeel de tomaatjes in trosjes van 3 tomaten mét stengeltjes.

  4. Snipper de uien fijn.

  5. Bereiding:
  6. De dag voordien
  7. Smelt de boter in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uitjes glazig.

  8. Voeg de stukken vlees toe en bak goudbruin langs alle kanten. Kruid naar smaak met rozemarijn, peper en zout. Strooi er de bloem over en roer goed om.

  9. Overgiet met de witte wijn, de wildfond en 2 dl water. Laat zachtjes stoven gedurende 1 u 10 min.

  10. Op het moment zelf
  11. Warm uw bereiding van de vorige dag op gedurende 10 min. op een laag vuurtje. Voeg er de broccoliroosjes aan toe en laat 10 min. mee garen.

  12. Meng de geitenkaas met de cambozola en 3 eetl. water tot een gladde saus. Kruid met peper en zout. Voeg 3 min. voor het einde toe aan de ragout en roer goed onder. Plaats de trosjes tomaten op het vlees en laat ook nog 3 min. mee opwarmen.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de ragout over de borden en serveer met kroketjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 589 kcal
Vet 26.1 g
Koolhydraat 8.1 g
Eiwit 58.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Beneventano Aglianico I.G.T. Farnese Italië Wijn Argento Reserva Bonarda Argentinië

Bekijk het recept digitaal