- Bewaar

- Bewaar
Everzwijnragout en witloofslaatje met peer
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Clos La Coutale Malbec A.O.P. Cahors
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in 4. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Verwarm intussen de everzwijnragout 15 min. in een afgedekte kookpot op een zacht vuur. Roer regelmatig om.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in reepjes van 1 cm. Snipper de ijsbergsla fijn.
-
Snij de ongeschilde peer in de lengte in 4, verwijder het klokhuis en snij de rest in blokjes.
-
Snipper het bieslook fijn en hak de noten grof.
-
Meng de yoghurt met de mayonaise, het citroensap, de helft van het bieslook, peper en zout.
-
Meng de ijsbergsla onder het witloof en roer er de dressing onder.
-
Bestrooi met de blokjes peer, de noten en de rest van het bieslook.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Clos La Coutale Malbec A.O.P. Cahors
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in 4. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Verwarm intussen de everzwijnragout 15 min. in een afgedekte kookpot op een zacht vuur. Roer regelmatig om.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in reepjes van 1 cm. Snipper de ijsbergsla fijn.
-
Snij de ongeschilde peer in de lengte in 4, verwijder het klokhuis en snij de rest in blokjes.
-
Snipper het bieslook fijn en hak de noten grof.
-
Meng de yoghurt met de mayonaise, het citroensap, de helft van het bieslook, peper en zout.
-
Meng de ijsbergsla onder het witloof en roer er de dressing onder.
-
Bestrooi met de blokjes peer, de noten en de rest van het bieslook.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Clos La Coutale Malbec A.O.P. Cahors