- Bewaar

- Bewaar
Everzwijnragout met pruimen
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 10 Trappistenbier Wijn Château Branda A.O.P. Puisseguin-Saint-Émilion
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 1 u. 30 sudderen
-
Dep het vlees droog. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het vlees in verschillende keren goudbruin aan alle kanten (voeg eventueel nog wat olijfolie toe). Kruid met peper en zout.
-
Snipper het knoflook fijn en voeg samen met de diepgevroren zilveruitjes toe aan het vlees. Bestrooi met de bloem en roer goed.
-
Giet er de wildfond en de wijn bij en voeg de laurier, kruidnagels, jeneverbessen en tijm toe. Leg er de sneetjes peperkoek bovenop, dek af en laat 1 u. 10 min. sudderen op een matig vuur.
-
Meng de aalbessengelei en de gedroogde pruimen onder de ragout en laat nog 20 min. sudderen.
-
Maak intussen de salade: meng de mosterdvinaigrette onder de slamix en kruid met peper en zout.
-
Bak de kroketten zoals aangegeven op de verpakking. Serveer met de ragout en de salade.
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 10 Trappistenbier Wijn Château Branda A.O.P. Puisseguin-Saint-Émilion
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 1 u. 30 sudderen
-
Dep het vlees droog. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het vlees in verschillende keren goudbruin aan alle kanten (voeg eventueel nog wat olijfolie toe). Kruid met peper en zout.
-
Snipper het knoflook fijn en voeg samen met de diepgevroren zilveruitjes toe aan het vlees. Bestrooi met de bloem en roer goed.
-
Giet er de wildfond en de wijn bij en voeg de laurier, kruidnagels, jeneverbessen en tijm toe. Leg er de sneetjes peperkoek bovenop, dek af en laat 1 u. 10 min. sudderen op een matig vuur.
-
Meng de aalbessengelei en de gedroogde pruimen onder de ragout en laat nog 20 min. sudderen.
-
Maak intussen de salade: meng de mosterdvinaigrette onder de slamix en kruid met peper en zout.
-
Bak de kroketten zoals aangegeven op de verpakking. Serveer met de ragout en de salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 10 Trappistenbier Wijn Château Branda A.O.P. Puisseguin-Saint-Émilion