- Bewaar

- Bewaar
Exotisch vishapje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de vis volledig ontdooien en dep droog. Snij in blokjes van ± 2 cm.
-
Klop het ei los en kruid de bloem met peper en zout.
-
Haal de stukjes vis eerst door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door de gemalen kokosnoot. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde visstukjes 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Meng ondertussen de mayonaise met het kerriepoeder en de cayennepeper.
-
Doe wat kerriemayonaise in schaaltjes en leg er een stukje vis op. Versier met een takje platte peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de vis volledig ontdooien en dep droog. Snij in blokjes van ± 2 cm.
-
Klop het ei los en kruid de bloem met peper en zout.
-
Haal de stukjes vis eerst door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door de gemalen kokosnoot. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde visstukjes 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Meng ondertussen de mayonaise met het kerriepoeder en de cayennepeper.
-
Doe wat kerriemayonaise in schaaltjes en leg er een stukje vis op. Versier met een takje platte peterselie.