Exotisch vishapje
Exotisch vishapje

Exotisch vishapje

30 min.
Aperitiefhapje
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 135 kcal
Vet 12.4 g
Koolhydraat 2 g
Eiwit 3.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat de vis volledig ontdooien en dep droog. Snij in blokjes van ± 2 cm.

  4. Klop het ei los en kruid de bloem met peper en zout.

  5. Haal de stukjes vis eerst door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door de gemalen kokosnoot. Zet koel weg.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde visstukjes 5 min. aan alle kanten goudbruin.

  8. Meng ondertussen de mayonaise met het kerriepoeder en de cayennepeper.

  9. Doe wat kerriemayonaise in schaaltjes en leg er een stukje vis op. Versier met een takje platte peterselie.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat de vis volledig ontdooien en dep droog. Snij in blokjes van ± 2 cm.

  4. Klop het ei los en kruid de bloem met peper en zout.

  5. Haal de stukjes vis eerst door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door de gemalen kokosnoot. Zet koel weg.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde visstukjes 5 min. aan alle kanten goudbruin.

  8. Meng ondertussen de mayonaise met het kerriepoeder en de cayennepeper.

  9. Doe wat kerriemayonaise in schaaltjes en leg er een stukje vis op. Versier met een takje platte peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 135 kcal
Vet 12.4 g
Koolhydraat 2 g
Eiwit 3.6 g

Bekijk het recept digitaal