- Bewaar

- Bewaar
Falafel en bulgurslaatje met tomaat en bloemkool
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. 'Grande Réserve' Cave de Viré
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Snij de trostomaten in 4 of in 6, naargelang de dikte. Snipper de rode ui en de munt fijn.
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (instructies: zie verpakking). Meng er de laatste minuten de diepgevroren bloemkoolrijst onder. Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een pan en bak de falafels 5 min. aan alle kanten goudbruin op een zacht vuur.
-
Meng de rest van de olijfolie, het citroensap, de munt, de ui en de tomaten onder de bulgur en kruid met peper en zout
-
Verdeel het bulgurslaatje over de borden en schik er de falafels op.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. 'Grande Réserve' Cave de Viré
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Snij de trostomaten in 4 of in 6, naargelang de dikte. Snipper de rode ui en de munt fijn.
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (instructies: zie verpakking). Meng er de laatste minuten de diepgevroren bloemkoolrijst onder. Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een pan en bak de falafels 5 min. aan alle kanten goudbruin op een zacht vuur.
-
Meng de rest van de olijfolie, het citroensap, de munt, de ui en de tomaten onder de bulgur en kruid met peper en zout
-
Verdeel het bulgurslaatje over de borden en schik er de falafels op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. 'Grande Réserve' Cave de Viré