- Bewaar

- Bewaar
Fantasy cookies
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Klop de boter samen met de suiker en de vanillesuiker op. Voeg de eidooier toe en mix tot een glad beslag.
-
Doe het zout, de cacao en de bloem erbij en meng goed tot een stevig beslag.
-
Maak een dikke rol van het beslag en wikkel het in vershoudfolie. Leg minstens 3 u. in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Verwijder de vershoudfolie en snij het beslag in schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Leg de schijfjes op een bakplaat met bakpapier en zet 18 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Dip elk koekje in de gesmolten chocolade en versier met de suikerbolletjes. Laat afkoelen op een rooster.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Klop de boter samen met de suiker en de vanillesuiker op. Voeg de eidooier toe en mix tot een glad beslag.
-
Doe het zout, de cacao en de bloem erbij en meng goed tot een stevig beslag.
-
Maak een dikke rol van het beslag en wikkel het in vershoudfolie. Leg minstens 3 u. in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Verwijder de vershoudfolie en snij het beslag in schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Leg de schijfjes op een bakplaat met bakpapier en zet 18 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Dip elk koekje in de gesmolten chocolade en versier met de suikerbolletjes. Laat afkoelen op een rooster.