Farfalle met champignon-ricottasaus en hazelnoten
Farfalle met champignon-ricottasaus en hazelnoten

Farfalle met champignon-ricottasaus en hazelnoten

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 686 kcal
Vet 26.2 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraat 82.3 g
Suiker 7.9 g
Vezel 9.9 g
Eiwit 25.2 g
Zout 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snij de champignons in 4. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  3. Hak de hazelnoten en de peterselie fijn.

  4. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en roerbak ± 5 min.

  6. Meng er de ricotta onder en voeg de mosterd en de diepgevroren erwten toe. Laat nog 1 à 2 min. verder garen. Kruid met peper en zout.

  7. Meng de saus samen met de rucola onder de pasta. Verdeel over de borden en bestrooi met de peterselie en de hazelnoten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snij de champignons in 4. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  3. Hak de hazelnoten en de peterselie fijn.

  4. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en roerbak ± 5 min.

  6. Meng er de ricotta onder en voeg de mosterd en de diepgevroren erwten toe. Laat nog 1 à 2 min. verder garen. Kruid met peper en zout.

  7. Meng de saus samen met de rucola onder de pasta. Verdeel over de borden en bestrooi met de peterselie en de hazelnoten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 686 kcal
Vet 26.2 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraat 82.3 g
Suiker 7.9 g
Vezel 9.9 g
Eiwit 25.2 g
Zout 0.9 g

Bekijk het recept digitaal