- Bewaar

- Bewaar
Farfalle met champignon-ricottasaus en hazelnoten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij de champignons in 4. Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Hak de hazelnoten en de peterselie fijn.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en roerbak ± 5 min.
-
Meng er de ricotta onder en voeg de mosterd en de diepgevroren erwten toe. Laat nog 1 à 2 min. verder garen. Kruid met peper en zout.
-
Meng de saus samen met de rucola onder de pasta. Verdeel over de borden en bestrooi met de peterselie en de hazelnoten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij de champignons in 4. Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Hak de hazelnoten en de peterselie fijn.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en roerbak ± 5 min.
-
Meng er de ricotta onder en voeg de mosterd en de diepgevroren erwten toe. Laat nog 1 à 2 min. verder garen. Kruid met peper en zout.
-
Meng de saus samen met de rucola onder de pasta. Verdeel over de borden en bestrooi met de peterselie en de hazelnoten.