- Bewaar

- Bewaar
Farfalle met courgettes, erwtjes en abrikozen
Onze drankensuggesties
Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de sjalotten fijn en snij de courgettes in blokjes.
-
Snij de gedroogde abrikozen in fijne reepjes.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de sjalotten 1 min. Voeg de courgetteblokjes toe, kruid met oregano en cayennepeper en laat al roerend 5 min. stoven. Voeg de diepgevroren erwtjes toe en laat 10 min. afgedekt stoven. Breng op smaak met peper en zout.
-
Snipper de lente-uitjes, de muntblaadjes en de peterselie fijn.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af. Meng er de groenten, de lente-uitjes, de munt, de peterselie, de pijnboompitten en de walnotenolie onder.
-
Bestrooi met de reepjes abrikoos en met geraspte emmentaler of mozzarella.
Onze drankensuggesties
Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de sjalotten fijn en snij de courgettes in blokjes.
-
Snij de gedroogde abrikozen in fijne reepjes.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de sjalotten 1 min. Voeg de courgetteblokjes toe, kruid met oregano en cayennepeper en laat al roerend 5 min. stoven. Voeg de diepgevroren erwtjes toe en laat 10 min. afgedekt stoven. Breng op smaak met peper en zout.
-
Snipper de lente-uitjes, de muntblaadjes en de peterselie fijn.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af. Meng er de groenten, de lente-uitjes, de munt, de peterselie, de pijnboompitten en de walnotenolie onder.
-
Bestrooi met de reepjes abrikoos en met geraspte emmentaler of mozzarella.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. - Italië