- Bewaar

- Bewaar
Farfalle met lentegroenten en gedroogde ham
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Helder blond abdijbier dat fris en zacht aanzet met een mooie bittere hoptoets en een aangename zoetigheid. Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië Droge witte wijn uit Zuidoost-Australië, met mooie aroma's van exotisch fruit en een volle, fruitige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de halve bloemkool in kleine roosjes.
-
Snij de wortelen in schijfjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Scheur het basilicum in reepjes.
-
Snij de sneetjes ham in reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de farfalle, de bloemkoolroosjes, de wortelen en het knoflook ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe de tomatenstukjes bij de pasta en de groenten in de kookpot en roer er de lente-uitjes onder. Kruid met de oregano, zwarte peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. garen.
-
Afwerking:
-
Werk de pasta af met het basilicum en de ham.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Helder blond abdijbier dat fris en zacht aanzet met een mooie bittere hoptoets en een aangename zoetigheid. Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië Droge witte wijn uit Zuidoost-Australië, met mooie aroma's van exotisch fruit en een volle, fruitige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de halve bloemkool in kleine roosjes.
-
Snij de wortelen in schijfjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Scheur het basilicum in reepjes.
-
Snij de sneetjes ham in reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de farfalle, de bloemkoolroosjes, de wortelen en het knoflook ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe de tomatenstukjes bij de pasta en de groenten in de kookpot en roer er de lente-uitjes onder. Kruid met de oregano, zwarte peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. garen.
-
Afwerking:
-
Werk de pasta af met het basilicum en de ham.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Helder blond abdijbier dat fris en zacht aanzet met een mooie bittere hoptoets en een aangename zoetigheid. Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië Droge witte wijn uit Zuidoost-Australië, met mooie aroma's van exotisch fruit en een volle, fruitige smaak.