Farfallesalade met ham
Farfallesalade met ham

Farfallesalade met ham

10 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 455 kcal
Vet 22.2 g
Koolhydraat 47 g
Eiwit 15.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de deegwaren gedurende ± 10 min. in een ruime pan met lichtgezouten water. Laat uitlekken en afkoelen.

  3. Kook de diepgevroren broccolimix in lichtgezouten water gedurende 7 à 8 minuten. Laat uitlekken en afkoelen.

  4. Doe de uitgelekte deegwaren met de groenten in een slakom.

  5. Meng de mayonaise met de yoghurt en de fijngesnipperde peterselie. Breng op smaak met peper en een weinig mosterd.

  6. Afwerking:
  7. Snij de ham in dobbelsteentjes en doe ze in de slakom. Schep de deegwaren, groenten en het vlees voorzichtig door de saus en dien onmiddellijk op. Geef er, indien gewenst, stokbrood of ciabatta bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de deegwaren gedurende ± 10 min. in een ruime pan met lichtgezouten water. Laat uitlekken en afkoelen.

  3. Kook de diepgevroren broccolimix in lichtgezouten water gedurende 7 à 8 minuten. Laat uitlekken en afkoelen.

  4. Doe de uitgelekte deegwaren met de groenten in een slakom.

  5. Meng de mayonaise met de yoghurt en de fijngesnipperde peterselie. Breng op smaak met peper en een weinig mosterd.

  6. Afwerking:
  7. Snij de ham in dobbelsteentjes en doe ze in de slakom. Schep de deegwaren, groenten en het vlees voorzichtig door de saus en dien onmiddellijk op. Geef er, indien gewenst, stokbrood of ciabatta bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 455 kcal
Vet 22.2 g
Koolhydraat 47 g
Eiwit 15.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Domaine La Grande Blanche A.C. Côtes de Provence Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje

Bekijk het recept digitaal