- Bewaar

- Bewaar
Farfallesalade met ham
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine La Grande Blanche A.C. Côtes de Provence Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de deegwaren gedurende ± 10 min. in een ruime pan met lichtgezouten water. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Kook de diepgevroren broccolimix in lichtgezouten water gedurende 7 à 8 minuten. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Doe de uitgelekte deegwaren met de groenten in een slakom.
-
Meng de mayonaise met de yoghurt en de fijngesnipperde peterselie. Breng op smaak met peper en een weinig mosterd.
-
Afwerking:
-
Snij de ham in dobbelsteentjes en doe ze in de slakom. Schep de deegwaren, groenten en het vlees voorzichtig door de saus en dien onmiddellijk op. Geef er, indien gewenst, stokbrood of ciabatta bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine La Grande Blanche A.C. Côtes de Provence Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de deegwaren gedurende ± 10 min. in een ruime pan met lichtgezouten water. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Kook de diepgevroren broccolimix in lichtgezouten water gedurende 7 à 8 minuten. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Doe de uitgelekte deegwaren met de groenten in een slakom.
-
Meng de mayonaise met de yoghurt en de fijngesnipperde peterselie. Breng op smaak met peper en een weinig mosterd.
-
Afwerking:
-
Snij de ham in dobbelsteentjes en doe ze in de slakom. Schep de deegwaren, groenten en het vlees voorzichtig door de saus en dien onmiddellijk op. Geef er, indien gewenst, stokbrood of ciabatta bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine La Grande Blanche A.C. Côtes de Provence Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje