Farfalleslaatje met pancetta, zomergroenten en mozzarella
Farfalleslaatje met pancetta, zomergroenten en mozzarella

Farfalleslaatje met pancetta, zomergroenten en mozzarella

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 605 kcal
Vet 30.5 g
Koolhydraat 57.5 g
Eiwit 24.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.) - Laat de minimozzarellabolletjes uitlekken. - Snipper de peterselie fijn. - Snij de pancetta in reepjes. - Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes uit met een koffielepel en snij de komkommer in halvemaantjes. - Snij de kerstomaten in 2. - Pers de halve limoen. - Snij de avocado in plakjes. Besprenkel met het limoensap.

  3. Bereiding:
  4. Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Meng er de olijfolie onder.

  5. Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Haal uit de pan.

  6. Bak de pancetta krokant in dezelfde pan. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  7. Voeg de kerstomaten, de komkommer, de pancetta, de minimozzarellabolletjes en de pijnboompitten toe aan de pasta. Meng alles goed door elkaar.

  8. Afwerking:
  9. Werk af met de plakjes avocado en bestrooi met de peterselie. Kruid met zwarte peper.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.) - Laat de minimozzarellabolletjes uitlekken. - Snipper de peterselie fijn. - Snij de pancetta in reepjes. - Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes uit met een koffielepel en snij de komkommer in halvemaantjes. - Snij de kerstomaten in 2. - Pers de halve limoen. - Snij de avocado in plakjes. Besprenkel met het limoensap.

  3. Bereiding:
  4. Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Meng er de olijfolie onder.

  5. Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Haal uit de pan.

  6. Bak de pancetta krokant in dezelfde pan. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  7. Voeg de kerstomaten, de komkommer, de pancetta, de minimozzarellabolletjes en de pijnboompitten toe aan de pasta. Meng alles goed door elkaar.

  8. Afwerking:
  9. Werk af met de plakjes avocado en bestrooi met de peterselie. Kruid met zwarte peper.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 605 kcal
Vet 30.5 g
Koolhydraat 57.5 g
Eiwit 24.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië

Bekijk het recept digitaal