- Bewaar

- Bewaar
Fazantfilet op een herfstkransje
Onze drankensuggesties
Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Laat de fazantenborstfilets oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook glazig. Voeg de diepgevroren groentemix toe en laat 10 à 15 min. garen op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de helft van de boter in een braadpan en bak de fazantfilets 2 min. aan elke kant goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 2 min. verder bakken. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou warm.
-
Smelt de rest van de boter in dezelfde braadpan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Bak de fijngesnipperde sjalot glazig, roer er de kandijsiroop onder en overgiet met de wildfond. Laat 2 min. inkoken op een hoog vuur.
-
Voeg de room toe en laat opnieuw 1 à 2 min. inkoken. Kruid met peper en zout.
-
Bak de kroketten (instructies: zie verpakking).
-
Verdeel de groenten over de borden en leg er telkens 1 of 2 fazantfilet(s) op. Lepel er de saus naast en serveer met de kroketten.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Laat de fazantenborstfilets oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook glazig. Voeg de diepgevroren groentemix toe en laat 10 à 15 min. garen op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de helft van de boter in een braadpan en bak de fazantfilets 2 min. aan elke kant goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 2 min. verder bakken. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou warm.
-
Smelt de rest van de boter in dezelfde braadpan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Bak de fijngesnipperde sjalot glazig, roer er de kandijsiroop onder en overgiet met de wildfond. Laat 2 min. inkoken op een hoog vuur.
-
Voeg de room toe en laat opnieuw 1 à 2 min. inkoken. Kruid met peper en zout.
-
Bak de kroketten (instructies: zie verpakking).
-
Verdeel de groenten over de borden en leg er telkens 1 of 2 fazantfilet(s) op. Lepel er de saus naast en serveer met de kroketten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier