- Bewaar

- Bewaar
Feestelijke surimiquiche
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Klop de eieren los met een vork, samen met de room.
-
Bereiding:
-
Rol het bladerdeeg open en leg met het bakpapier in een taartvorm van Ø 28 cm. Prik er een paar keer in met een vork en bestrooi met het paneermeel.
-
Meng de surimisnippers met het fijngesnipperde bieslook en het eimengsel. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Giet de mengeling over het deeg.
-
Zet de quiche ± 40 min. In een op 200 °C voorverwarmde oven. Bedek met een vel aluminiumfolie als de quiche te bruin kleurt.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in gelijke blokjes en serveer met wat cocktailprikkers op een schotel.
Deze quiche is lekker warm en koud. U kan hem volledig vooraf klaarmaken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Klop de eieren los met een vork, samen met de room.
-
Bereiding:
-
Rol het bladerdeeg open en leg met het bakpapier in een taartvorm van Ø 28 cm. Prik er een paar keer in met een vork en bestrooi met het paneermeel.
-
Meng de surimisnippers met het fijngesnipperde bieslook en het eimengsel. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Giet de mengeling over het deeg.
-
Zet de quiche ± 40 min. In een op 200 °C voorverwarmde oven. Bedek met een vel aluminiumfolie als de quiche te bruin kleurt.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in gelijke blokjes en serveer met wat cocktailprikkers op een schotel.
Deze quiche is lekker warm en koud. U kan hem volledig vooraf klaarmaken.