Feestelijke surimiquiche
Feestelijke surimiquiche

Feestelijke surimiquiche

Voorgerecht
25 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 78 kcal
Vet 5.4 g
Koolhydraat 4.9 g
Eiwit 2.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het bieslook fijn.

  3. Klop de eieren los met een vork, samen met de room.

  4. Bereiding:
  5. Rol het bladerdeeg open en leg met het bakpapier in een taartvorm van Ø 28 cm. Prik er een paar keer in met een vork en bestrooi met het paneermeel.

  6. Meng de surimisnippers met het fijngesnipperde bieslook en het eimengsel. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Giet de mengeling over het deeg.

  7. Zet de quiche ± 40 min. In een op 200 °C voorverwarmde oven. Bedek met een vel aluminiumfolie als de quiche te bruin kleurt.

  8. Afwerking:
  9. Snij de quiche in gelijke blokjes en serveer met wat cocktailprikkers op een schotel.

Tip

Deze quiche is lekker warm en koud. U kan hem volledig vooraf klaarmaken.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het bieslook fijn.

  3. Klop de eieren los met een vork, samen met de room.

  4. Bereiding:
  5. Rol het bladerdeeg open en leg met het bakpapier in een taartvorm van Ø 28 cm. Prik er een paar keer in met een vork en bestrooi met het paneermeel.

  6. Meng de surimisnippers met het fijngesnipperde bieslook en het eimengsel. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Giet de mengeling over het deeg.

  7. Zet de quiche ± 40 min. In een op 200 °C voorverwarmde oven. Bedek met een vel aluminiumfolie als de quiche te bruin kleurt.

  8. Afwerking:
  9. Snij de quiche in gelijke blokjes en serveer met wat cocktailprikkers op een schotel.

Tip

Deze quiche is lekker warm en koud. U kan hem volledig vooraf klaarmaken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 78 kcal
Vet 5.4 g
Koolhydraat 4.9 g
Eiwit 2.3 g

Bekijk het recept digitaal