- Bewaar

- Bewaar
Fettucine met scampi's en Hopus-tomatensaus
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verwijder de pitten uit de tomaten en snij ze in blokjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de selder in blokjes van 1/2 cm.
-
Rasp de grana padano fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg de selderblokjes toe en laat nog 2 à 3 min. stoven.
-
Roer er de tomatenblokjes en -puree onder en overgiet met het bier. Kruid met de cayennepeper en zout. Laat 30 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de oppervlakkig ontdooide scampi's ± 4 min. aan elke kant. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden. Lepel er de tomatensaus met Hopus over, gevolgd door de gebakken scampi's. Bestrooi met de geraspte grana padano.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verwijder de pitten uit de tomaten en snij ze in blokjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de selder in blokjes van 1/2 cm.
-
Rasp de grana padano fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg de selderblokjes toe en laat nog 2 à 3 min. stoven.
-
Roer er de tomatenblokjes en -puree onder en overgiet met het bier. Kruid met de cayennepeper en zout. Laat 30 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de oppervlakkig ontdooide scampi's ± 4 min. aan elke kant. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden. Lepel er de tomatensaus met Hopus over, gevolgd door de gebakken scampi's. Bestrooi met de geraspte grana padano.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland