- Bewaar

- Bewaar
Fish and chips met zelfgemaakte tartaar
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Anjou A.O.P. `Signature du Cléray' Chenin Blanc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij in grove stukken, kruid met peper en zout.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in de lengte in 8.
-
Laat de augurken en de kappertjes uitlekken. Hak fijn.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de aardappelpartjes over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Meng goed door elkaar en bestrooi met grof zeezout. Bak 20 min. in de voorverwarde oven. Schep om en laat nog 15 à 20 min. verder bakken.
-
Meng intussen het ei, het pilsbier en een snuifje zout onder 125 g bloem. Klop tot een glad beslag.
-
Bestrooi de vis met de rest van de bloem.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Haal de vis door het beslag en bak 3 min. aan elke kant. 5 Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise, de augurken, de kappertjes en de platte peterselie. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met een salade.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Anjou A.O.P. `Signature du Cléray' Chenin Blanc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij in grove stukken, kruid met peper en zout.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in de lengte in 8.
-
Laat de augurken en de kappertjes uitlekken. Hak fijn.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de aardappelpartjes over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Meng goed door elkaar en bestrooi met grof zeezout. Bak 20 min. in de voorverwarde oven. Schep om en laat nog 15 à 20 min. verder bakken.
-
Meng intussen het ei, het pilsbier en een snuifje zout onder 125 g bloem. Klop tot een glad beslag.
-
Bestrooi de vis met de rest van de bloem.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Haal de vis door het beslag en bak 3 min. aan elke kant. 5 Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise, de augurken, de kappertjes en de platte peterselie. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met een salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Anjou A.O.P. `Signature du Cléray' Chenin Blanc